Onze diensten

Professioneel advies is belangrijk bij het kopen van een heren kostuum. Het komt namelijk vaak voor dat mannen het verkeerde kostuum dragen bij een bepaalde gelegenheid. Kite Fashion staat voor u klaar en informeert u over de beste herenzaken bij u in de buurt.

 

Maatpakken

Het maken van juiste maatpakken is een expertise waar slechts enkele herenzaken goed in zijn. Wij stellen hoge kwaliteitsnormen en bij onze partners zijn erkende kleermakers werkzaam, zodat wij u kunnen voorzien van de meest hoogwaardige maatpakken. Onze maatpakken kunnen zowel formeel als informeel worden gedragen.

 

Gala- en trouwkostuum

Een gala en een bruiloft zijn twee hele specifieke gelegenheden waar ook specifieke regels zijn rondom het heren kostuum. Wij werken samen met ervaren herenzaken, waarvan gala- en trouwkostuums een expertise zijn. Neem contact met ons op voor het advies van onze professionals.

 

Formeel & informeel

Vaak wordt gedacht dat heren kostuums alleen in formele situaties gedragen kunnen worden, maar niets is minder waar. Bij ons kunt u ook direct contact opnemen voor informele heren kostuums. Van pantalons tot colberts, Kite Fashion staat voor u klaar.

 

Afspraak maken

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar onze diensten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wij zullen proberen om binnen 1 uur een reactie te geven op uw vraag.